•   Slovenščina
  •   Deutsch
  •   English

Politika zasebnosti


Uvod

Pri podjetju TRANS DE-JUS nam je varovanje vaše zasebnosti zelo pomembno, zato vam želimo s tem dokumentom pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in s kakšnim namenom jih uprabljamo. Prav tako na kakšen način jih obdelujemo in kakše so vaše pravice ter kako jih lahko uveljavite.

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez vaše privolite.


Odgovorna oseba za upravljanje vaših osebnih podatkov

Upravljalec vaših osebnih podatkov je:
TRANS DE-JUS, DENIS JUS s.p., Kidričeva ulica 90, Rogaška Slatina, 3250 Rogaška Slatina (v nadaljevanju TRANS DE-JUS)


Na koga se lahko obrnete za dodatna pojasnila ali informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: info@trans-dejus.com ali preko pošte naslova TRANS DE-JUS.


Pridobitev vašega soglasja

Kot pridobitev vašega soglasja smatramo, ko potrdite, da se strinjate s politiko zasebnosti pred oddajo spletnega obrazca. S tem se strinjate, da pridobimo vaše podatke, jih obdelamo in hranimo za nadaljno rabo.


Pridobitev in obdelava vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke:

  • Ime,
  • E-naslov,
  • Telefonska številka

dobimo iz obrazcev na spletni strani. Te podatke uporabimo, da vam odgovorimo na zastavljena vprašanja in povpraševanja. Pred samim pošiljanjem pa potrdite, da se strinjate z oddajo podatkov in njihovo obdelavo.

Vaši podatki se obdelujejo na TRANS DE-JUS glede na vrsto povpraševanja ali vprašanja. Teh podatkov ne razkrivamo in se uporabljajo samo za interno obdelavo v podjetju.


Kdo lahko uporablja vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali preko obrazcev

Vaše podatke obdelujejo zaposleni, da vam odgovorijo na vprašanja ali povpraševanja.


Kako se obdelujejo vaši osebni podatki

Vaši osebni podatki se obdelujejo ročno, interno in individualno.


Hranjenje vaših podatkov

Obdobje hranjenja je odvisno od podlage in namena obdelave.


Vaše pravice glede varstva osebnih podatkov

  • Pravica do dostopa – lahko nam pošljete zahtevek, da vam razkrijemo katere podatke o vas hranimo
  • Pravica do popravka – lahko zaprosite za popravek vaših podatkov
  • Pravica do izbrisa – vaše osebne podatke izbrišemo
  • Pravica do ugovora – lahko zahtevate prenehanje obdelave

Prejete zahteve v TRANS DE-JUS obravnavamo ročno in bomo na vašo zahtevo odgovorili najpozneje v enem mesecu. Zahteve lahko pošljete po pošti ali kontaktni e-naslov TRANS DE-JUS.

Kadarkoli imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.


Preklic ali omejitev vaše privolitve

Vašo privolitev za obdelavo osebnih podatkov je prostovoljna. To privolitev lahko kadarkoli omejite ali prekličete, tako da o tem obvestite TRANS DE-JUS.


Piškotki


Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika , itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete na spletu.


Seznam piškotkov na naši spletni strani


Lastni piškotki

Ime piškotka Trajanje Opis
PH_HPXY_CHECK Trajni Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.
CONSENT Trajni Piškotek za privolitev uporabe piškotkov

Piškotki zunanjih spletnih mest


Ime Opis
1P_JAR, APISID, NID, SID Te piškotke Google uporablja za prikazovanje prilagojenih oglasov na Googlovih spletnih mestih, ki temeljijo na nedavnih iskanjih in prejšnjih interakcijah.
HSID Piškotki HSID, SSID, APISID in SAPISID omogočajo Googlu, da zbira uporabniške podatke za videoposnetke, ki jih gostuje YouTube.
SIDCC Varnostni piškotek za zaščito podatkov uporabnikov pred nepooblaščenim dostopom

Za izbris posameznih piškotkov lahko preberete več na uradni strani vašega brskalnika


Končne določbe

TRANS DE-JUS si pridržuje pravico do sprememb ali dopolnitve te Politike zasebnosti za zagotavljanje skladnosti s predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Ta Politika zasebnosti velja in se uporablja od 25. maja 2018 dalje.